2014. november 6., csütörtök

/ five /Kedves olvasóim tudom rég volt ,de most  megjött a rész :D  Remélem tetszeni fog és megér néhány komit  :)
Jó olvasást!
pusy
(Deedy)
-Szóval újra lefeküdtél azzal a személlyel aki felkoppintott ? Hát ez marha jó! Bár ha tényleg olyan szívdöglesztően néz ki mint ,ahogy Frank mesélte én is vele mennék. Ó anyám miért van az ,hogy minden jóképű pasas hetero? Rendben Frank se rossz ,de olyan nagy kérés lenne ,hogy érezzem ,hogy fontos vagyok neki ?  Nem azt mondom ,hogy  kérje meg a kezemet ,de most komolyan úgy érzem magam mintha.........mintha nem érdekelném. Egyre többet túlórázik és én? Én maradjak otthon és csináljam a házi munkát. Miért olyan nagy kérés az ,hogy  meglepjen mondjuk egy csokor rózsával ?
-Jajj Benji.......
-És mikor fogod elmondani Mr. Tökélynek ,hogy apuci lesz ?
-Benjamin!
Eden haragos tekintettel nézett a barátjára és legszívesebben behúzott volna neki egyet ,hisz tényleg egy idióta volt. Felkoppintotta és még egyszer le fekszik  vele és még élvezte is. Ostoba,ostoba lány! De ha egyszerűen a hormonjai le föl ugrálnak és Theo elképesztően dögős és ,ahogy a védelmére sietett. Olyan szexi volt az öltönyébe és azok a szemek szinte mindig rabul ejtették. Miért ilyen gyenge ? Pedig már rég tanulhatott volna ,hogy  soha nem jó kapcsolatban lenni egy férfival ,főleg ha az ennyire címlapra való. Az első esetet betudhatta annak ,hogy részeg volt ,de a másodikra.......? Semmilyen mentsége nem volt és most itt van 2 hónapos terhesen   még tetőzve a gondjait.  Egy dologban teljesen biztos volt ,hogy nem fogja megszakítani a terhességet . Egyszerre örült a babának és rettegett. Örült ,hogy azok a szemetek nem vették el az esélyt arra ,hogy családja legyen ,saját családja  ,de azt is tudta ,hogy az ő múltjával minden  rendes férfi menekül előle.
- Bocsánat! Beszélgessünk akkor  a lemondó nyilatkozatról hisz ezért hívtál ,nem ?
-De!
-Biztos azt akarod ,hogy ne vegyen részt a baba és te életedben?
-Őszintén nem! Szeretném ha velem lenne ,de azt sem akarom ,hogy kényszerből álljon ott mellettem ,érted?  Azt akarom ,hogy Ő AKARJON AZ ÉLETÜNK RÉSZE LENNI.
Eden belekortyolt a meleg teájába ami most különösen jót tett az émelygő gyomrának. Nem is értette ,hogy egyes nők ,hogyan tudnak örülni ha hánynak reggel vagy a nap más szakaszában. Ez szörnyű! Állandóan éhes ,rengeteg csokit és uborkát akar enni  a nap bármely szakaszában.  És ezek csak a jobb napok voltak .
- Igazad van ! Tudod mit ? Inkább mesélj ,hogy vagy ?  Szoktál hányni reggel ? Mert ha nem marha szerencsés vagy. A nővérem nem rég szült és szegénykém két hetes korától a szülésig rosszul volt .
Eden arcán egy kisebb fintor jelent meg  arcán. Gyűlölte a reggeli rosszulléteket ami szinte a nap bármely szakaszában rájött főleg mikor valami zsír szagot érzett.
- Egész jól ,bár reggel általában szarul vagyok ,de hamar elmúlik a rosszullét.
Igazság szerint Eden gondolatai mindenhol jártak  csak nem  itt ,hanem máshol. Rettegett a beszélgetéstől amit hamarosan  lefolytatta a baba apjával. Rettegett  a reakciójától és főleg attól ,hogy nem akar részese lenni a baba életében ,hisz ő pontosan tudta milyen az ,ha úgy nősz fel ,ha  nem akarnak. Az anyja nem akarta  és inkább kirakta és most megbocsátásért könyörög. Ő nem ezt akarja ,hogy majd egyszer megbánja a viselkedését és könyörögni kelljen a gyerekének  hagy legyen részese  az életének.  Igaz  külön élnének ,de a baba tudná ,hogy mindig számíthat az apjára és számára ő az első.  Mindnél hamarabb megmondja neki annál hamarabb véget érnek a kétségei. Vajon tényleg készen áll apaként viselkedni vagy megmarad annak a szoknya vadásznak  aki őt is behálózta ,így egy lett a többi között ,azzal a különbséggel ,hogy ő terhes is lett.  Miért kínzód magad ? Tette fel magának a kérdést Eden  miközben az arcát a tenyerébe temette. Mihez kezd egyedül egy babával ? Szeretni fogja és támogatja mindenben .


This is not truth ,this is truth 


Szedd össze magad Eden ,nem olyan nehéz. Csak bemész hozzá  elmondod ,hogy terhes vagy,alá íratod vele a papírt és már ott sem vagy.  Mint mikor az ember gyorsan lerántja a kezéről a kötést. Gyorsan és fájdalom mentesen. Edennek ezek a gondolatok futották át az agyán ,miközben Theo munka helyéhez ért. Tudta ,hogy eljön majd ez a nap is ,de tudni és megtenni két külön dolog. Rettegett ettől a pillanattól  ,de ki ne rettegne?  Nagy levegőt vett és bement az épületbe. Ahogy beért a hatalmas céghez legszívesebben kiszaladt volna. Már az is megfordult a fejében az is ,hogy egy szót sem szól a férfinak ,de ezt hamar elvettette  ,hisz mit szólna hozzá az apja? Mikor Eden a pulthoz ért egy magas  gyönyörű vörös hajú nő szólította meg. Hát persze! Miért nem is lehetne egy öreg nénike ?
- Üdv! Theo Greyhez jöttem.- Vöröske végigmérte Edent az egyik szemét felhúzta mintha tikkelne és ezzel Eden türelme egyre csak fogytán volt.
- Van időpontja ?- Eden legszívesebben behúzott volna egyet a nőnek . Az a lekezelő nézés amit mutatott iránta  és ha még a hormonok is dolgoznak benned ? Már éppen valami csípős megjegyzést akart tenni ,de akkor egy túlságosan is ismerős kar fonta át a derekát . A férfi az ujjaival pedig a növekvő hasát simogatta. Eden indulatai azonnal csillapodtak és élvezte az irigykedő nézését a boszorkánynak.
- Audrey legközelebb vezesse be az irodámba rögtön a  hölgyet!- a férfi hangja sokkal élesebb és semmi huncutság nem volt benne ,mint mikor vele beszélt. Túl hivatalos volt. Nyomott egy csókot a homlokára majd  kézen fogta .
- Már vártalak cukorfalat. -mosolygott Edenre a szívdöglesztő mosolyával, Edenben pedig meghűlt a vér is. Mit jelentsen ez ? Bevezette Edent az irodájába  lepakolta az asztalra a zacskókat és felé fordult.Ahogy nézte őt ,Edennek egyszerűen semmi nem jött ki a torkán ,pedig mennyit gyakorolta a " Nagy Napra" ,hogy minden a legnagyobb rendben legyen ,hogy ne nézze egy balfácánnak.
-Remélem szereted az olasz kaját.
Eden csak pislogott és a szája szélét rágcsálta miközben Theo kipakolta az ételt elé.
-Mindjárt vissza jövök ,csak ezt átviszem apunak.  - miközben az ajtó felé haladt Theo végig simított a derekán  érintve a növekvő hasát. Eden egy pillanatra vissza tartotta a lélegzetét és megborzongott . Mély levegőt vett  és ,hogy vissza tartsa a könnyeit végig nézet  az irodában. A falak egyszerű szürkék voltak , a falon itt-ott képek lógtak . Szüleiről,húgáról és rengeteg  olyan helyről amiről feltételezte ,hogy járt. Megállt  egy kép előtt ahol egy dobogón állt egy száll fürdő nadrágban a kezében egy éremmel és egy kupával.  Elmosolyodott a képen látható férfi boldogságán  és ráragadt  őrá is. Két kart érzet a derekánál és a nyak hajlatára dőlt. Nagyon is feltűnően bele szagolt a nyakába és az orrát végig húzta  az álla vonalán.
-Ez az amire gondolok ,hogy nyertél ?-mutatott Eden a képre.
-A..ha! Első és utolsó olimpia győzelmem ,gyorsban.
-Gratulálok hozzá ,így utólag is.
-Köszönöm ,de most együnk valamit.
-Én már ettem ,de te csak nyugodtan egyél.
- Nem baj  !
Odahúzta mellé a lányt és beletömte az ételt utána még a desszertet is .
-Ugye tudod ha nem jöttél volna el hozzám ,én mentem volna utánad ?- Theo végig a szemébe nézett és az egyik kezét a lány hasán tartotta. Eden egy  pillanatra  azt hitte mintha tudna a titkáról mintha ő mindent tudna róla ,tudná ,hogy miért jött ide és ettől sokkal ,se sokkal idegesebb lett.
-Veled akarok lenni ebben ,hisz a mi gyerekünk ! Ott akarok lenni minden percben  a lányunkkal ,mikor elsőnek  mondja ki azt ,hogy apa  vagy mikor elsőnek indul el. Mikor elsőnek mozdul meg a hasadba. Cukorfalat én  teljes szívemből akarom ezt!
-Honnan tudod, hogy terhes vagyok ?

4 megjegyzés:

 1. Drága Deedy!
  Tetszik nagyon a történeted de egy kissé zavaros. Hogy miért? Mert egyszer E/3 személyben egyszer meg E/1 személyben írsz egy egy résznél és ez zavaró. Ettől függetlenül nagyon nagyon tetszik a történeted, de komolyan csak írd úgy hogy azért lehessen jobban követni! Valamint figyelj a helyesírási hibákra! Ezt eltekintve remek történetet írsz csak így tovább! Az új részt nem akarod következő hét végéjén hozni? Örülnék és szerintem nem csak én hogyha előbb hoznád a hatodik részt mint eddig a többit...Kérlek ezt most tényleg hozd előbb nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!
  Ölel és puszil: Vivien

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajjj az lemeradt hogy mikor ma este (21:25-kor) megnyitottam a blogod majdnem leestem a székemről. Ez az új letisztult kinézet sokkal jobb! Tetszett az előző is de az már számomra túl sötét, és zord hangulatú volt. Ez sem vidám Eden képe nagyon jó és jó is hogy csak ő van rajta valamint ezek a színek nagyon tetszenek ez szerintem sokkal jobban passzol a történethez. Ha jól olvasom Roxana White készítette. Szép munkát végzett! :)
   Vivien xx

   Törlés
  2. + örülnék ha itt visszaírnál nekem, mert azt láttam hogy eddig senkinek sem írtál vissza.
   *V

   Törlés
 2. Köszönöm ,hogy írtál és az észrevételeidet is :)

  VálaszTörlés